World 2 War VR

0 Comments

Het is weer bijna die tijd van het jaar. 4 mei dodenherdenking, 5 mei bevrijdingsdag.

In de periode rond deze herdenkingsmomenten wordt op scholen, in de media en in musea vaak extra aandacht besteed aan de 2e wereldoorlog. Juist in het jaar 2020, het jaar waarin het 75 jaar geleden is dat Nederland werd bevrijd, zouden de herdenkingen extra lading hebben en vieringen extra uitbundig zijn. Helaas zijn de scholen en musea dicht en zijn vele evenementen afgelast vanwege de corona crisis.

Dutch Tilt Studios wil nu graag op een eigentijdse manier van dienst zijn door tijdelijk gratis de VR documentaire ‘World 2 War’ aan te bieden. Deze documentaire behandeld in 9 minuten de geallieerde landingen in Normandië. Deze historische gebeurtenis vormde in juni 1944 de opmaat naar de bevrijding van Nederland in mei 1945.

Open onderstaande youtube link op uw PC of mobiele device en kijk rond door te klikken/slepen of door de oriëntatie van uw device te draaien. TIP: schakel in de instellingen de hoogste resolutie in (2160P ofwel 4K). Als u beschikt over een VR headset, dan raden wij aan om daarvan gebruik te maken voor het bekijken van de documentaire. De link zal beschikbaar blijven tot eind juni 2020.

Voel u vrij om deze informatie en de link te delen met anderen.
Met vriendelijke groet,

Het Dutch Tilt Studios team

Categories: Uncategorized